Lidt om Viva el Vino!!

Viva el vino er en enkeltmandsvirksomhed firma som blev etableret i marts 2020 og samarbejder med Bodegas Vitulia S.L. som vi er deres forhandler i Danmark.

Viva el vino har fokuseret på Ribera del Duero -regionen og arbejder sammen med Bodegas Vitulia, der har over 80 hektar vinplantager af druesorten, hovedsageligt Albillo og Tinta del País (Tempranillo). Deres vine er af ekstraordinær kvalitet og fremstillet efter den traditionelle metode.

Vores vine kan meget sjældent købes i almindelige butikker, fordi de vine er specifikt udvalgt ud fra kvalitet, og antallet af produktudgivelser. Vores vine sælges direkte til Restaurant / Hotel brancher.

Vi vil fortsætte med at tilbyde vores kunder vin, som giver en nydelse af den autentiske essens fra Ribera Del Duero.

Bodegas Vitulia

Bodegas Vitulia producerer kvalitetsvine i Ribera del Duero området ved Burgos i Nordspanien.

Vitulias historie og betegnelse: Romersk mytologisk gudinde, regerede over klimatiske fænomener gennem den romerske landbrugsbosættelse ved Ribera del Duero.

Vingård

Siden 2001 er de første vine mærket etiketten Vitulia udviklet. Vores innovative ånd bevæger os til at få unikke, enestående og høje kvalitetsvine inden for Ribera del Duero-betegnelsen.

Vinmarker

Vi har igennem mange år arbejdet på over 80 hektar vinmarker gennem økologisk praksis på vin avl af høj værdi.

Vores mål er at udvikle og passe på områdets vinstokke og gendanne dem. Vi får moderat og lavt udbytte, så vi opnår høje kvalitetsvine og på den måde sikrer den bedste organoleptiske kvalitetsbalance.